On-line handelsbetingelser hos Guld & Diamanter

Priser og sprog.
Alle priser på Guld & Diamanter  er inkl. moms  og i danske kroner. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Guld & Diamanter  indgås aftaler på dansk.
 
Betalingsmuligheder –  kreditkort og bank til bank overførsel, samt sikkerheden.
Du kan betale dine varer med: VISA/DANKORT. Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte.

Er det sikkert at handle med kort ?  Guld & Diamanter  garanterer for din tryghed, når du køber på internettet. Alle dine oplysninger bliver krypterede med SSL (Secure Socket Layer) protokol og udleveres aldrig til tredje part. Det betyder, at hverken www.guldogdiamanter .dk eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Guld & Diamanter . Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 
 
Betaling bank til bank? Vælger du at betale ved bankoverførsel, sender vi først varen når betalingen er registreret i vores system. Ved denne type betaling skal du skrive dit ordrenummer på overførslen. Nummeret finder du på ordrebekræftelsen, som du vil modtage i din indbakke få minutter efter bestilling af varen.
 
Forsendelse
Hvad koster det at sende min pakke?  Vi sender smykkerne med Post Danmark som brev eller pakke. Portoen vælges automatisk, alt efter værdien på det bestilte smykke. Det automatiske valg skyldes at afsendelsen er forsikret frem til dig. Du kan dog altid vælge at få sendt som pakke med en højere porto, hvis du ønsker det.

Post Danmark, brev: 20 kr.
Post Danmark, pakke: 70 kr.

Evt. returnering af et brev eller en pakke til os: Bemærk at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os. Det kan du gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.
 
Returret ?
Når du handler hos Guld & Diamanter  har du 14 dages returret, såfremt smykket returneres i samme stand, og i samme originale emballage, som ved modtagelsen. Fakturaen skal vedlægges. Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes dine omkostninger til din konto indenfor få dage. Vi modtager ikke varer der sendes retur pr. efterkrav.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på nedenstående adresse, mod forudgående aftale. Herefter returneres dine omkostninger naturligvis til din bankkonto.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og kontonummer til den bankkonto hvortil refusion kan foregå.

Forlænget returret på gaver: Hvis du skal bruge en gave, men først skal give den på en senere dato, er det muligt at forlænge returretten. Du sender bare en e-mail til mail@orfjell.dk. med dit fakturanummer og den dato du skal give gaven på. Så vedlægger vi en bekræftelse på datoforlængelsen med smykket.

Returvarer sendes til:

Ørfjell
Sædding Centret
6710 Esbjerg V
 
Reklamationsret
Når du handler på Guld & Diamanter  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse ovenfor.
Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen ved varen.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få gerne en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine  forsendelsesomkostninger. Bemærk at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os. Det kan du gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.
 
Persondatapolitik.
På denne side anvendes der ikke logstatistik eller cookies. Ved køb af en vare indsamles personoplysninger (navn, adresse, e-mail) dog kun med henblik på levering af varen og er kun tilgængelige for bogholderiet samt vores dataansvarlige. Disse oplysninger opbevares i 5 år fra dato og videregives aldrig til tredjepart. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Disse oplysninger transmitteres og opbevares ikke krypterede, modsat kortoplysninger.
 
Købelovens regler.
Hvor andet ikke er specificeret i ovennævnte tekst følger vi købelovens almindelige regler.